| Tytuł: | Czy jest domowy sposób na łupież? |
| Autor: | McGregor 16.4.2010, 10:48 |
| Sypie mi się ze łba. Na ramionach i klacie bywa czasem tyle łupieżu, że wyglądam jak poprószony mąką. Szlag mnie już trafia bo raz jest lepiej, a raz gorzej. Unikam szamponów typu Head&Shoulders bo to najpaskudniejsze z dostępnych. Mam dobry szampon Elvive (brytyjskie wydanie Elseve). Oczywiście pościel czysta, itd. Czasem skóra na głowie robi się aż biała, a czasem jest prawie normalnie. Ludzie, co ja mam z tym zrobić? Zaczęło się znienacka z pół roku temu i teraz aż głupio w ciemne ciuchy się ubrać. Ratunku! Miał ktoś taki problem? Słyszałem że pomaga mycie głowy żołtkiem, potem żeby płukać octem i jeszcze parę innych pomysłow. Proszę o poradę! | |
Włosy, aby znów stać się długimi potrzebują lat, a nas kosztuje to niemałą sumę pieniędzy wydanych na odżywki, szampony, czy zabiegi stylizacyjne. Jakkolwiek, długie włosy zawsze są na czasie, bardzo młodzieńcze, klasyczne i seksowne.
Łysienie androgenowe
Łysienie androgenowe to typ łysienia u mężczyzn i kobiet. Nazwa pochodzi od rodzaju męskich hormonów - androgenów, które przyczyniają się do utraty włosów.